Blog-ul nostru s-a mutat!

Veti fi redirectionat automat catre noua adresa. Daca acest lucru nu se intampla, vizitati noul nostru blog la adresa
http://www.donna-medicalcenter.ro/blog.html
si actualizati-va adresa salvata in Bookmarks.

Povesti cu speranta

Dr. Elena Claudia Teodorescu
Draga mea cititoare

Cea mai mare bucurie pentru noi, medicii, vine din zambetul unei paciente care este sanatoasa sau care a descoperit din timp o afectiune si acum este bine. Te invit alaturi de mine sa oferim impreuna speranta altor femei care traiesc momente de cumpana in viata lor.                                                   

Daca medicii de la Donna Medical Center te-au ajutat sa descoperi in timp util o afectiune grava, te-au ajutat sa invingi o boala complicata sau te-au linistit atunci cand ai venit la o a doua opinie dupa ce ai primit un diagnostic crud, dar care din fericire era gresit, te invit sa ne povestesti experienta ta.                                     

Cum te-a ajutat echipa Donna Medical Center sa castigi lupta impotriva afectiunii si ce sfaturi ai da altor femei? Ce intamplare deosebita ti-a intarit credinta in Dumnezeu, familie, iubire? Ce sentimente cu totul speciale - de mama, femeie, fiica - te-au mobilizat sa devii o invingatoare?

Ce indemn i-ai transmite altei femei care trece acum prin ceea ce ai trecut si tu? Ce sfaturi ai da altor femei sanatoase?


Fii eroul de suflet al altei femei!                                          

Spune-ne povestea ta, iar noi o vom publica in cadrul site-ului si Newsletter-ului Donna Medical Center, pentru a fi citita, pentru a vindeca si pentru a oferi speranta. Iti respectam confidentialitatea, iar daca doresti sa folosim un pseudonim sau doar initialele, te rog sa specifici.                   

Cu incredere si bucurie, astept povestea ta fie aici, intr-un comentariu mai jos, fie la adresa de e-mail medicul-tau@donna-medicalcenter.ro

                                                      

Povestea ta ofera speranta altor femei ca tine!
 

Dr. Elena Claudia Teodorescu
Donna Medical Center


 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ing. I.I., Bucuresti - Care au fost motivele care v-au determinat sa veniti la Grupul de Suport si sa continuati sa participati la aceste intalniri?


"Cel mai tare m-a impins curiozitatea, voiam sa stiu cum se desfasoara aceste intalniri.
Pe de alta parte am un fiu de 15 ani caruia inca nu am avut puterea sa-i spun diagnosticul. Cautam sfatul cuiva avizat si nu numai, poate gaseam printre  persoanele prezente la intalnire pe cineva care a intampinat aceasta dificultate.
Am depistat cancerul intr-un stadiu destul de avansat, stadiul III, si, cu toate ca am facut 6 sedinte de chimioterapie, tumora nu s-a micsorat suficient incat sa fie operabila. Si atunci m-am gandit ca pe langa tratamentul standard mai trebuie sa fie ceva care sa ajute in tratarea acestei boli.
Inca de la prima sedinta m-am simtit foarte bine . Pentru mine aceste intalniri au loc dupa opt ore de servicu si pot spune ca nu simt oboseala.
Tehnica de respiratie invatata m-a ajutat sa-mi ameliorez durerea.

Multumesc doamnei doctor Claudia Teodorescu pentru initiativa si doamnei profesor doctor Elisabeta Stanciulescu pentru sprijinul acordat."

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

R.I., Bucuresti 

"La Dna Dr Elena Claudia Teodorescu, cea mai buna prietena a mea a fost diagnosticata cu o forma extrem de invaziva de cancer, care, desi imagistic se-nfatisa in doar trei puncte albe abia vizibile, ar fi avut o evolutie galopanta si dezastruoasa in urmatoarele 6 luni. Dna Dr Elena Claudia Teodorescu i-a salvat viata interpretand corect o mamografie care, din pacate pentru multe femei, n-a alarmat niciunul dintre medicii vizitati anterior in clinici de prestigiu din Bucuresti." 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Experienta ta poate insemna ajutor nepretuit pentru alta persoana. 

Ofera intelegere si o raza de speranta! 

Scrie mai jos un gand bun, povestea ta sau orice crezi ca poate fi de ajutor! 

 

Un comentariu: