Blog-ul nostru s-a mutat!

Veti fi redirectionat automat catre noua adresa. Daca acest lucru nu se intampla, vizitati noul nostru blog la adresa
http://www.donna-medicalcenter.ro/blog.html
si actualizati-va adresa salvata in Bookmarks.

luni, 5 noiembrie 2012

Octombrie in imagini la Donna Medical Center

-->

Octombrie 2012 s-a incheiat cu un zambet linistit pe chipurile noastre. Inca un pas inainte facut in lupta impotriva cancerului la san.

Sustinem cu inima deschisa lupta femeilor impotriva cancerului la san si ne bucuram ca am avut oportunitatea de a oferi 10 mamografii gratuite in cadrul teledonului „O mamografie, o viata salvata.”

Cu drag si caldura, am ajutat peste 4000 de paciente in ultimul an, sa fie diagnosticate, tratate sau sa isi linisteasca ingrijorarile referitoare la sanatatea sanilor.

Peste 18.000 de femei au beneficiat direct de campania noastra de informare din luna octombrie, ce a avut ca tema cancerul la san – factori de risc, simptome, diagnostic, tratament.

Am lansat cu succes cancersan.blogspot.ro, un blog unde fiecare femeie poate citi articolele scrise cu grija de catre specialistii nostri despre cancerul la san. Mai mult de atat, pot fi adresate intrebari la care medicii Donna Medical Center iti raspund cu drag. Suntem bucurosi ca articolele sunt pe placul vostru, blogul inregistrand in total peste 1500 de accesari doar in luna octombrie.

Multumim pentru suport intregii echipe din presa de specialitate, care a primit cu deschidere si interes subiectul preventiei cancerului la san si au transmis mai departe mesajul nostru.

Donna Medical Center paseste cu incredere si entuziasm intr-un nou an de activitate. Obiectivul nostru continua sa fie oferirea de servicii medicale la nivel de expert in domeniul sanatatii femeilor. Impreuna cu echipa noastra de profesionisti in afectiuni mamare si ginecologice, dorim sa diagnosticam corect si rapid afectiunile pacientelor sau sa le asiguram ca sunt pe deplin sanatoase. Totodata dorim sa informam cat mai multe  femei despre aspectele diagnosticului cancerului mamar, cancerului de col uterin sau ovarian sau oricarei alte afectiuni mamare sau ginecologice, despre importanta prevenirii acestor boli si a controalelor periodice si astfel sa tintim impreuna catre o stare de sanatate mai buna.

Va invitam mai jos sa urmariti cateva din cele mai frumoase momente ale lunii Octombrie si nu uitati, diagnosticat precoce, cancerul la san poate fi tratat in proportie de peste 90%.

Donna Medical Center
Str. Traian 234, et. 1, sector 2, Bucuresti


-->      Mesajele de sustinere din clinica Donna Medical Center, pentru femeile diagnosticate cu cancer la san. Pentru a vedea mai multe fotografii, apasa aici!
 

 
-->
       Umbrelutele Donna roz, facute cu drag pentru a le aduce un zambet in zilele mohorate si nu in ultimul rand, pentru a le proteja simbolic, impotriva cancerului la san. 


 
       In cadrul momentului creativ de la conferinta de presa, jurnalistele au transmis indemnul lor pentru femei, prin intermediul tricourilor albe cu mesaje create chiar de ele. Va invitam sa le vedeti pe toate apasand aici. 



-->
    Suntem mandri si bucurosi sa stim ca mai bine de jumatate din fanii nostri de pe Facebook au sustinut si au  stiut raspunsurile corecte la concursul nostru „Raspunde corect si castiga o ecografie mamara sau o mamografie si o umbrela Donna roz.” desfasurat in octombrie. 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu