Blog-ul nostru s-a mutat!

Veti fi redirectionat automat catre noua adresa. Daca acest lucru nu se intampla, vizitati noul nostru blog la adresa
http://www.donna-medicalcenter.ro/blog.html
si actualizati-va adresa salvata in Bookmarks.

miercuri, 9 ianuarie 2013

Horoscop sanatate 2013 si recomandari utile



Ai aflat care este horoscopul sanatatii pentru 2013? Fii pregatita si citeste cateva recomandari despre cum sa previi si sa tratezi afectiunile medicale prezise de astre, in cazul in care te vei confrunta cu acestea.

1. Berbec - Horoscop Sanatate 2013

In 2013 trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta. In primele 3 luni ale anului poti avea probleme la nivelul pielii, din cauza unor alergii sau din cauza unei sensibilitati. Evita alimentele si locurile care pot creste riscul de a dezvolta o boala de piele.
De asemenea, trebuie sa fii atenta in ceea ce priveste alimentatia. O dieta necorespunzatoare poate afecta sistemul imunitar, iar acesta poate deveni prea slabit pentru a lupta impotriva bolilor.
Nu lasa stesul de la locul de munca sa te afecteze si sa neglijezi ingrijirea corespunzatoare a sanatatii tale.  

Recomandarea Donna Medical Center
Realizeaza un autocontrol periodic al pielii, pentru a putea observa eventualele modificari. Daca apare vreun semn ce te nelinisteste, programeaza cat mai curand un consult la medicul tau dermatolog.
Este bine ca la inceputul anului sa mergi la un consult la medicul internist si sa faci un set complet de analize, pentru a vedea care este starea sanatatii tale si daca este cazul sa faci alte investigatii suplimentare.

2. Taur - Horoscop Sanatate 2013

In primele 3 luni ale anului te vei bucura de o stare de sanatate excelenta si te vei simti plina de energie. Cu toate acestea, ai mare grija la vremea rece, este posibil ca o usoara raceala si tusea sa iti creeze mici probleme.
Incepand cu luna aprilie te vei confrunta cu probleme ale bronhiilor, iar in al treilea trimestru al anului vei avea in mod repetat probleme gastrice. In ultimele luni ale anului, te vor deranja problemele respiratorii, afectiunile cardiace si anxietatea.
Cu toate acestea, esti constienta ca trebuie sa te recuperezi repede si o vei face. Obiceiurile tale sanatoase te vor feri de boli majore sau complicatii.

Recomandarea Donna Medical Center
Programeaza un consult la medicul internist in prima parte a anului, pentru a afla care este starea generala a sanatatii tale si daca este cazul sa faci investigatii suplimentare. Controalele periodice te ajuta sa decoperi in faza incipienta anumite probleme de sanatate ce pot aparea si astfel, le poti trata mult mai usor.


3. Gemeni - Horoscop Sanatate 2013

Primele luni ale anului 2013 iti vor aduce probleme cardiace si in zona pieptului. Daca este cazul, urmeaza tratamentele primite conform specificatiilor.
In al doilea trimestru al anului, vei fi afectata de febra si viroze sezoniere, raceli si tuse.
Tine sub control nivelul colesterolului si greutatea. Orice exces iti poate aduce multe probleme de sanatate.
Insomnia poate deveni o obisnuinta pentru tine.

Recomandarea Donna Medical Center
Programeaza o consultatie la medicul tau internist pentru a descoperi din timp eventualele probleme ce pot aparea. Alimentatia echilibrata iti va intari sistemul imunitar si te poate tine departe de raceli.
Pentru a nu avea probleme cu insomnia, evita stresul, hidrateaza-te si urmeaza un program regulat de exercitii fizice.

4. Rac - Horoscop Sanatate 2013

Exista riscul de a te confrunta cu probleme ale ochilor in primul trimestru al anului.
O infectie serioasa in zonele intime iti va crea probleme. Evita sa folosesti sapun sau prosoape utilizate de alte persoane. Evita pe cat posibil sa mergi in locuri unde te-ai putea infecta.
In perioada mai – august, te vei simti epuizata din punct de vedere fizic. Iti vei dori doar sa te odihnesti si sa stai in pat. Nu te ingrijora, perioada aceasta nu va dura mult.

Recomandarea Donna Medical Center
Mergi periodic la medicul ginecolog pentru examinare. Astfel poti identifica din timp eventualele probleme sau infectii ce te-ar putea afecta. Nu uita sa faci testul Babes-Papanicolau o data pe an sau la recomandarea medicului. 
Pentru a trece cu bine de perioada de epuizare fizica, fa o vizita medicului internist sau endocrinolog. El iti poate recomanda o dieta adaptata stilului tau de viata, astfel incat sa iti intaresti sistemul imunitar si sa fii plina de energie. 

 
5. Leu - Horoscop Sanatate 2013

In primele luni ale anului te vei simti slabita si poti suferi de anemie. Tot in aceasta perioada vei suferi de probleme legate de stomac, precum probleme gastrice, indigestie, constipatie. Evita pana in luna mai mancarea picanta si fast-food-ul.
Exista riscul sa fii afectata de probleme asociate cu abdomenul, uterul, probleme renale sau hepatice. Nu lua medicamente fara a consulta medicul tau, iti pot face rau.

Recomandare Donna Medical Center
Programeaza un consult la medicul internist sau endocrinolog pentru a face o examinare si un set de analize. Acesta iti poate recomanda o dieta adaptata stilului tau de viata, pentru a evita probleme medicale asociate cu stomacul. Iti recomandam si o ecografie abdominala, pentru identificarea eventualelor probleme renale si hepatice.
Nu amana controlul ginecologic periodic. Te va ajuta sa descoperi din timp posibilele afectiuni si sa le tratezi mult mai usor.

6. Fecioara - Horoscop Sanatate 2013

Stresul datorat problemelor din viata personala iti va afecta in mod negativ sanatatea in primele luni ale anului. Cel mai afectat va fi aparatul digestiv. Te vei simti tot timpul nervoasa, iar acest lucru iti poate afecta abilitatile de comunicare. Incearca pe cat posibil sa reduci tensiunile si sa faci periodic exercitii fizice.
Neglijenta fata de starea sanatatii tale iti va aduce probleme de sanatate, aproape tot timpul anului. Cu toate acestea, din momentul in care vei acorda o atentie sporita sanatatii, atat problemele minore de sanatate, cat si cele mai mari, vor disparea treptat.

Recomandarea Donna Medical Center
Incearca pe cat posibil sa urmezi un stil de viata echilibrat, fara excese si o alimentatie corespunzatoare. Nu amana controalele periodice recomandate pentru femei si nu neglija simptomele organismului tau. Daca apare ceva neobisnuit, care te nelinisteste, programeaza cat mai curand un consult la medicul specialist.
 

7. Balanta - Horoscop Sanatate 2013

Primul trimestru al anului nu iti va aduce probleme majore de sanatate. Cu toate acestea, tensiunile legate de locul tau de munca iti vor aduce frecvent dureri de spate, dureri articulare si raceli alergice. In luna aprilie te vei simti lipsita de energie
Gandirea negativa te poate influenta in al treilea trimestru al acestui an. Nu crede zvonurile si discutiile inutile, iti pot slabi capacitatea de luare a deciziilor.
In ultima parte a anului, exista riscul sa fii implicata in evenimente neprevazute, precum incendii sau calamitati naturale. Problemele respiratorii te vor ingrijora, dar vor disparea treptat catre finalul anului. 

Recomandarea Donna Medical Center
Programeaza un control general la medicul internist, pentru a afla care este starea sanatatii tale. El iti poate recomanda analize si investigatii suplimentare, daca este cazul.
Daca petreci multe ore la locul de munca, trebuie sa urmezi un program de exercitii fizice, pentru a evita durerile de spate si pe cele articulare. 


8. Scorpion - Horoscop Sanatate 2013

Primele luni ale anului nu iti vor aduce probleme majore de sanatate. Insomniile si durerile de cap te pot deranja, toate acestea pornind de la problemele cu stomacul sau depresia. Pentru a evita depresia, este recomandat sa faci scurte plimbari dimineata devreme, in parcuri si spatii verzi.
La mijlocul anului iti vei face griji inutile care iti pot afecta in mod negativ sanatatea.
Trebuie sa crezi ca o minte sanatoasa duce la un corp sanatos. Acest lucru este posibil dupa ce vei dezvolta cateva obiceiuri sanatoase.
Catre finalul anului, vei avea mici probleme cu dantura, urechile si in zona pieptului.

Recomandarea Donna Medical Center
Programeaza analizele si consultatiile anuale periodice din timp. Astfel vei sti care este starea sanatatii tale si vei putea descoperi din timp eventualele afectiuni ce pot aparea. Incearca pe cat posibil sa adopti un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata, care sa iti intareasca sistemul imunitar si sa te ajute sa faci fata afectiunilor. 


9. Sagetator - Horoscop Sanatate 2013

La mijlocul lunii februarie, te vor deranja problemele cu inima. Poti simti frecvent dureri in zona pieptului, probleme de respiratie, pierderea cunostintei si varsaturi. Acestea sunt adesea semne ale tulburarilor digestive. Te poti simti slabita si letargica. Aceleasi simptome te vor deranja si in luna noiembrie.
Starea ta de sanatate se va imbunatati incepand cu luna aprilie 2013.
In general, trebuie sa fii foarte atenta in ceea ce priveste inima.

Recomandarea Donna Medical Center
Programeaza inca de la inceputul anului un consult la medicul tau internist si discuta cu el toate simptomele care te nelinistesc. De asemenea ai grija sporita in ceea ce priveste alimentatia si mentine sub control greutatea ta, pentru a nu agrava probleme inimii.
Medicul internist sau medicul endocrinolog iti poate recomanda o alimentatie potrivita stilului tau de viata, pentru a evita tulburarile digestive. 


10. Capricorn - Horoscop Sanatate 2013

2013 nu va aduce mari probleme de sanatate. Poti insa suferi de infectii ale tractului urinar, precum si la nivelul gatului sau al stomacului. De asemenea exista riscul de a suferi de intoxicatie alimentara in aceasta vara. Ai grija suplimentara in luna august si incearca sa eviti mesele in aer liber.
In lunile noiembrie si decembrie te vei simti in forma si plina de energie.

Recomandarea Donna Medical Center
Urmeaza o alimentatie echilibrata si evita pe cat posibil mancarea de tip fast – food.
Programeaza o consultatie la medicul internist la primul simptom care te nelinisteste, de la nivelul gatului, stomacului sau de la nivelul aparatului urinar. 



11. Varsator - Horoscop Sanatate 2013

Tusea si raceala te vor deranja aproape tot anul. In a doua parte a lunii ianuarie, este posibil sa fii afectata de gripa.
In primul trimestru al anului, trebuie sa ai atentia sporita in ceea ce priveste nivelul colesterolului si tensiunea arteriala. De asemenea, trebuie sa controlezi cantitatea de zahar consumata, pentru a evita problemele cu diabetul. Nu trebuie insa sa iti faci griji, problemele tale de sanatate nu vor fi grave si vor fi tratate usor.
In ultimele luni ale anului te vei simti extenuata din cauza volumului de munca. Nu lua decizii importante cand lucrezi sub presiune mare.

Recomandarea Donna Medical Center
Programeaza un set complet de analize ale sangelui pentru a monitoriza eventualele abateri de la valorile normale si discuta cu medicul internist despre cum iti poti creste imunitatea, pentru a evita racelile.
Urmeaza o alimentatie echilibrata impreuna cu un program de exercitii fizice si vei evita problemele cu diabetul si colesterolul.


12. Pesti Horoscop Sanatate 2013

Anul 2013 nu va aduce probleme mari de sanatate.
Vei avea mici probleme cu tenul. Cosurile de pe fata si corp te vor afecta, dar totul sa va rezolva usor daca vei evita mancarea foarte picanta si uleioasa.
Te vor deranja si mici probleme sezoniere, precum racelile si stresul, iar catre finalul anului trebuie sa ai atentie sporita in ceea ce priveste tensiunea arteriala.

Recomandarea Donna Medical Center
Adopta un stil de viata sanatos si echilibrat pentru intarirea sistemului tau imunitar. Astfel, organismul tau va putea lupta impotriva eventualelor infectii si vei evita problemele tenului.
Nu neglija controalele periodice recomandate. Te pot ajuta sa descoperi in faza incipienta eventuale probleme referitoare la tensiunea arteriala. 

_ _ _ _ _ _ _ 
Ti-a placut acest articol? Daca da, apasa pe butonul LIKE de mai jos si distribuie-l cu prietenii!
_ _ _ _ _ _ _ 

Credit foto: Kagaya 
www.kagayastudio.com/english/index.html 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu