Blog-ul nostru s-a mutat!

Veti fi redirectionat automat catre noua adresa. Daca acest lucru nu se intampla, vizitati noul nostru blog la adresa
http://www.donna-medicalcenter.ro/blog.html
si actualizati-va adresa salvata in Bookmarks.

vineri, 13 decembrie 2013

5 idei de cadouri sanatoase de Craciun pentru femei



1.    Lecturi sanatoase
O carte este intotdeauna binevenita, mai ales cand este despre obiceiuri sanatoase. Indiferent ca este o carte fizica sau digitala (e-book) poate fi un cadou foarte bun pentru pasionatele de citit. In plus, putem adauga si abonamentele la revistele despre sanatate. Cartile reprezinta un cadou perfect pentru dupa-amiezele lungi de iarna, alaturi de un ceai fierbinte cu scortisoara. 

2.    Instrumentele unei alimentatii sanatoase
Alimentatia joaca sunt rol important in viata noastra de zi cu zi, astfel ca trebuie sa ii acordam atentia cuvenita. Un cadou sanatos poate fi un aparat de gatit cu aburi: cu ajutorul acestuia elimini din circuit uleiul prajit sau alti inlocuitori. Un blender de mana poate fi adaugat pe lista de cadouri de anul acesta: cu ajutorul lui poti crea sucuri delicioase si sanatoase. Pentru o mancare proaspata sau cu un gust excelent putem adauga pe lista de cadouri de anul acesta cateva recipiente pentru pastrarea alimentelor. Ne-am gandit si la pasionatii de prajiturele, iar pentru ei propunem formele de briose care pot avea un design deosebit sau o culoare neobisnuita.

3.    Activitati sanatoase
Patinele reprezinta un cadou potrivit pentru sezonul rece. Fa-ti bine tie, dar si orasului in care locuiesti: bicicleta, o metoda de transport din ce in ce mai utilizata in Romania.
Pentru adeptele mentinerii in forma utlizand salile de sport, recomandam abonamente la fitness, inot, kangoo jump, zumba, yoga etc. Aici putem continua si cu echipamentul aferent dar si alte instrumente ajutatoare, cum ar fi un pedometru sau o pereche de pantofi sport.
Pentru pasionatele de sporturi de iarna avem pe lista echipamentul  - schiuri, snowboard, costum de schi/snowboard sau orice alt accesoriu. In plus, se poate opta pentru o excursie intr-o statiune de sporturi montane.

4.    O casa sanatoasa
Aromaterapia este o metoda potrivita de a te mentine sanatoasa! Inhalarea unui parfum adecvat poate reduce stresul si indeparta depresia, asigura un somn linistit sau pur si simplu iti ofera mai multa energie.
Din ce in ce mai multe persoane obisnuiesc sa isi creasca in casa condimentele folosite in alimentatie, astfel un cadou sanatos poate fi oferirea unor plante aromatice (de exemplu busuiocul, cimbrul, rozmarinul, menta, oregano, salvia, patrunjelul, mararul sau lavanda).

5.    Un 2014 sanatos
Primeste expertiza unui specialist ca esti bine si poti intra in noul an cu sanatate! Un cadou util si practic ar fi un set de analize si investigatii. Donna Medical Center ofera o serie de pachete de servicii care te vor ajuta, atat pe tine cat si pe cele dragi tie, sa stiti ca sunteti bine.

Donna 20 PLUS este dedicat femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani. Poate fi cadoul ideal pentru fiica ta draga! Acesta contine:
-        consultatie ginecologica;
-        test Babes-Papanicolau;
-        ecografie mamara bilaterala;
-        ecografie abdominala.
Donna 40 PLUS este potrivit femeilor cu varsta peste 40 de ani, reprezentand cadoul potrivit pentru iubitele mame:
-        consultatie ginecologica;
-        test Babes-Papanicolau;
-        ecografie mamara bilaterala;
-        mamografie bilaterala;
-        ecografie abdominala;
-        sonoelastografie mamara cadou.
Recomandam pachetul Donna Delicat prietenelor dragi, surorilor si chiar tie. Acesta include urmatoarele investigatii: 
-        consultatie ginecologica;
-        ecografie transvaginala;
-        examen bacteriologic secretie vaginala;
-        examen Babes Papanicolau (citologie cervico-vaginala).

De Craciun, ofera in dar sanatate!

---------


Sursa pozei: www.works-4u.com





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu