Blog-ul nostru s-a mutat!

Veti fi redirectionat automat catre noua adresa. Daca acest lucru nu se intampla, vizitati noul nostru blog la adresa
http://www.donna-medicalcenter.ro/blog.html
si actualizati-va adresa salvata in Bookmarks.

miercuri, 15 octombrie 2014

Donna Medical Center a lansat campania Mamografia Salveaza Vieti


Donna Medical Center, Clinica dedicata sanatatii femeii si Centru de Excelenta pentru depistarea precoce a cancerului mamar, a lansat campania sociala Mamografia Salveaza Vieti ”DARUIESTE un LIKE si  SALVEAZA o viata”, prin care va acorda pe o perioada nedeterminata mamografii gratuite femeilor de peste 40 de ani, cu venituri sub pragul de 1.000 de lei.
Centrul medical isi doreste ca acest demers sa duca la salvarea cat mai multor vieti prin depistarea precoce a cancerului mamar precum si la educarea publicului larg in privinta pericolului cancerului la san. Din acest motiv, in prima luna de campanie Donna Medical Center va acorda 50 de mamografii gratuite primelor femei inscrise in program, urmand ca ulterior beneficiarele mamografiilor gratuite sa fie selectionate prin tragere la sorti.
 
Initiativa apartine medicului Elena Claudia Teodorescu, fondatorul Donna Medical Center, care in cei 15 ani de experienta in Imagistica Sanului a constatat nevoia esentiala de depistare precoce a cancerului mamar pentru salvarea de vieti si mai mult, pentru supravietuirea in conditii aproape normale a femeilor afectate de aceasta boala. Campania este sustinuta de Societatea de Chirurgie a Sanului, a carui presedinte este Prof. Univ. Dr. Alexandru Blidaru, si care va avea un rol extrem de important in desfasurarea acestei campanii. Societatea va oferi pacientelor diagnosticate cu cancer mamar consultatii gratuite. De asemenea, Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor, Crucea Rosie Calarasi si Info Cancer de san si compania TinaR  si-au anuntat suportul public pentru aceasta initiativa.
 
Femeile care doresc sa beneficieze de o mamografie gratuita in cadrul clinicii Donna Medical Center se pot inscrie completand formularul de pe site-ul www.mamografiasalveazavieti.ro si prin acceptarea termenilor si conditiilor campaniei. Acestea vor primi gratuit cate o mamografie prin tragere la sorti la fiecare 250 de like-uri acumulate in comunitatea de Facebook a campaniei, www.facebook.com/Mamografiasalveazavieti.ro.
Daca stii o persoana de peste 40 de ani cu venituri reduse, poate chiar prietena, mama sau bunica ta, ajuta-le sa completeze formularul de inscriere de pe site-ul www.mamografiasalveazavieti.ro pentru a beneficia de o mamografie gratuita la Donna Medical Center, Centru de Excelenta in depistarea precoce a cancerului de san!
 
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu